onsdag 2 juli 2014

Zscaler ledare i Gartner's Magic Quadrant för fjärde året i rad

WeCloud's webbsäkerhetslösning, Zscaler Web Security Gateway, rankas för fjärde året i rad som ledande i Gartners nya Magic Quadrant för Secure Web Gateways. Rapporten bedömmer de största aktörerna inom webbsäkerhet och beskriver de olika lösningarnas  konkurrenskraft, styrka och svagheter. -Vi har stora framgångar med Zscaler i Skandinavien och har det senaste året sett ett ökat behov av webbsäkerhet hos både stora och små verksamheter, säger Rikard Zetterberg, VD på WeCloud. 

-Mängden skadlig kod som sprids via webbsidor växer för varje dag och nu börjar företagen ta problemet på allvar. Med Zscaler kan vi erbjuda en av världens starkaste webbsäkerhetslösningar, utan behov av mjuk- eller hård-vara, till alla typer av verksamheter och samtidigt sänka kostnaderna för drift och underhåll, säger Rikard.
 

WeCloud distribuerar Zscaler Web Security i Skandinavien och har mer än 2.000 partners och slutkunder. Bland WeClouds kunder finns både privata, statliga och kommunala verksamheter i alla storlekar. Lösningen skannar och filtrerar verksamhetens http/https-trafik i centrala proxy-noder som finns strategiskt utplacerade i mer än 50 olika datacenter i hela världen. WeCloud har tillsammans med Zscaler upprättat datacenter i Skandinavien för att hantera den ökande mängden kunder i regionen.

Den fullständiga rapporten kan beställas och läsas kostnadsfritt på Zscalers webbsida - www.zscaler.com. 

www.wecloud.se
info@wecloud.se