tisdag 27 januari 2015

WeCloud lanserar ny hemsida

WeCloud lanserar ny hemsida som förenklar åtkomst till produktinformation och kontakter. Den nya hemsidan fungerar också som en samlingsportal för samtliga inloggningssidor till de säkerhetstjänster som WeCloud tillhandahåller.

WeClouds nya hemsida har en modern och användarvänlig design som öppnar nya kontaktytor och gör det enklare att hitta relevant information för besökarna. Sidan samlar också login-funktionen till WeClouds samtliga säkerhetstjänster och länkar administratören till olika tjänster från en och samma webbsida.

Webbsidan är utvecklad i samarbete med det svenska företaget Mild Media som sedan länge fungerat som rådgivare rörande grafisk design och SEO för WeCloud. Webbsidan är dynamisk och hämtar live-information från WeClouds nyhetsflöde och kan snabbt anpassas efter framtida krav. Webbsidan hittas som vanligt på www.wecloud.se


WeCloud levererar lösningar för webbsäkerhet, mobil säkerhet, antispam, antivirus och övervakning i molnet. Med WeClouds globala säkerhetsplattform får våra kunder högsta tänkbara säkerhet utan investeringar i hård- eller mjukvara. Genom WeClouds molnbaserade säkerhetstjänster kan alla verksamhetens användare skyddas i realtid oavsett tid, plats och klientplattform.


www.wecloud.se
info@wecloud.se