fredag 27 mars 2015

WeCloud introducerar marknadsledande teknologi för epostsäkerhet

WeCloud uppdaterar plattformen för epostsäkerhet och tillför ny teknologi som ytterligare förbättra säkerhetsnivå och träffsäkerhet i spamfiltreringsmodulen. Den nya tekniken, WeIntel, bygger på avancerade algoritmer som proaktivt blockera nya typer av spam och malware genom heuristiska analyser och ett ständigt uppdaterat regelverk.


WeIntel bygger på ett regelbaserat system som övervakas och uppdateras 24 timmar om dygnet, året om av professionell personal med hjälp av de mest sofistikerade verktyg i branschen. Alla regler i WeIntel övervakas i en kontinuerlig process där flera instanser, både mänskliga och automatiserade, granskar aktiva regler flera gånger dygnet runt. 

WeIntel är också en virtuell "spamfälla" som automatiskt rapporterar nya typer av spam. Till skillnad från konventionella spamfällor som använder i förväg registrerade adresser fångar Wintel nya typer av spam i äkta epostflöden som hanteras i tjänsten.

Varje WeIntel-nod ger realtids telemetri på resultatet för varje enskild mönstermatchnings-regel och det observerade beteendet hos enskilda meddelandekällor. Detta gör det möjligt att i realtid optimera både regelbaserade och IP-baserade system samtidigt som WeIntel kan bygga högupplösta datamängder för att generera ny attack-respons samt verktyg för att dra nytta av den kunskapen.

WeCloud, som är ledande leverantör av IT-säkerhetstjänster i molnet introducerar nu nästa generations teknik för epostsäkerhet. Befintliga kunder på WeClouds molnbaserade plattform för epostsäkerhet kan sedan den 27:e mars tillgodose sig den förbättrade säkerheten och ytterligare höjd träffsäkerhet i spamfiltermodulen.

www.wecloud.se
info@wecloud.se