onsdag 3 juni 2015

Zscaler ledare i Gartner Magic Quadrant igen!

Zscaler, som distribueras av WeCloud i Skandinavien, placerar sig som ledare i Gartners den nya Magic Quadrant-rapport (2015). Rapporten bedömer de största aktörerna inom webbsäkerhet och beskriver de olika lösningarnas 
konkurrenskraft, styrka och svagheter.

Zscaler är en molnbaserad IT-säkerhetstjänst som ersätter traditionella webbfilter men som också innehåller funktioner som avancerad malware-detektering, beteendeanalys, cloud application control och Data Loss Prevention.
Lösningen implementeras som en tjänst och kräver varken hårdvara eller mjukvara. Genom ett webbaserat gränssnitt kan kunden granska och styra alla Internet-transaktioner och skapa avancerade regler för upp/nedladdning och blockering av skadlig kod.

-Vi har den senaste tiden sett en allt större efterfrågan på säkerhetslösningar som kan skydda både interna nätverk och mobila användare. Zscaler är en av våra viktigaste samarbetspartners och vi är givetvis både stolta och glada för hur Gartner valt att placera lösningen i sin Magic Quardant, säger Rikard Zetterberg, VD på WeCloud.

WeCloud har sedan 2010 implementerat och distribuerat lösningen hos mer än 2.000 återförsäljare och slutkunder i Skandinavien. WeCloud har tillsammans med Zscaler upprättat datacenter i Skandinavien för att hantera den ökande mängden kunder i regionen. Bland WeClouds kunder finns både privata, statliga och kommunala verksamheter i alla storlekar.

Den fullständiga rapporten kan beställas och läsas kostnadsfritt på Zscalers webbsida - www.zscaler.com. 

www.wecloud.se
info@wecloud.se