tisdag 13 oktober 2015

Webroot SecureAnywhere bäst i test igen

WeCloud's antiviruslösning Webroot SecureAnywhere utsågs i fredags till bästa antivirus-produkt i en av världens största datortidsskrifter; PCMag. En kombination av ett vattentätt skydd mot skadlig kod och en enkel administration gjorde Webroot till vinnare.

PCMag är en av de största tidskrifterna när det kommer till recensioner, produkttester och tekniknyheter. PCMag är kända för sin testavdelning PC Labs som är en av de äldsta i branschen och publicerar mer än 2.000 produktrecensioner varje år.

I den senaste rundan av antivirus-tester utsågs Webroot SecureAnywhere till bästa antivirusprodukt och gavs utmärkelsen "Editors Choce". Hela PC Mag's test och recension finns publicerad på www.pcmag.com.I utlåtandet kan man bland annat läsa att Webroot SecureAnywhere stoppade mer skadlig kod än konkurrerande lösningar. Samtidigt visar utvärderingen att Webroot, med sina unika funktioner, även skyddar mot okänd malware som initialt bedöms som "okänd mjukvara".

Som ledande Europeisk distributör av Webroot SecureAnywhere erbjuder WeCloud kvalificerad och personlig support med lång erfarenhet av externa säkerhetslösningar. Webroots plattform används av miljontals användare i hela världen och i Skandinavien har WeCloud levererat lösningen till mer än 1.500 partners och slutkunder. Bland WeClouds kunder finns både privata, statliga och kommunala verksamheter i alla storlekar. 

www.wecloud.se
info@wecloud.se