torsdag 15 oktober 2015

WeCloud slår rekord i tredje kvartalet

Molnsäkerhetsleverantören WeCloud rapporterar ett nytt rekordkvartal. Under årets tredje kvartal fortsatte nyförsäljning av molnbaserade IT-säkerhetslösningar att öka och slog tidigare rekord. Bara under september månad tecknades nya avtal till ett värde av mer än 5 miljoner kronor.
WeCloud, som grundades i Malmö 2010, utvecklar och distribuerar världsledande lösningar för webbsäkerhet, mobil säkerhet, antispam, antivirus och övervakning i molnet. Genom WeClouds molnbaserade säkerhetstjänster kan verksamhetens användare skyddas i realtid oavsett tid, plats och klientplattform. 

Under perioden juli, augusti, september har företaget slagit nytt försäljningsrekord. Utöver en redan trogen kundstock har WeCloud tecknat ovanligt många nya avtal i miljonklassen med flera av Skandinaviens ledande företag. Totalt har WeCloud tecknat nya avtal till ett värde av mer än 7 miljoner kronor under det tredje kvartalet 2015. 

Den kraftigt ökande nyförsäljningen beror på flera faktorer. Marknaden har mognat och WeCloud har attraherat flera större partners som ser fördelarna med skalbara IT-säkerhetssystem. 

-"Jag är självklart väldigt nöjd. De fantastiska siffrorna är ett resultat av vårt strategiska arbete och att vi har otroligt duktiga medarbetare i bolaget." Säger Rikard Zetterberg, VD på WeCloud AB.

Tidigare års starka resultat har tillåtit flera viktiga investeringar i infrastruktur, organisation och internationell lansering. WeCloud kommer fortsätta investera i organisation, utveckling, och utökning av den tekniska plattformen. 

www.wecloud.se
info@wecloud.se