måndag 2 maj 2016

PC Mag: "Webroot knocked my socks off"

PCMag är en av de största tidskrifterna när det kommer till recensioner, produkttester och tekniknyheter. De är kända för sin testavdelning "PC Labs", som är en av de äldsta i branschen, och publicerar mer än 2.000 produktrecensioner varje år. Den 15:e april, 2016 publicerades den senaste testen av Webroot SecureAnywhere.

SecureAnywhere™ Endpoint Protection är ett banbrytande och modernt malware-skydd. Genom att kombinera innovativ matchning av fil-mönster och beteende-analys med kraften i cloud computing kan SecureAnywhere stoppa både kända hot och förhindra okända zero-day-attacker mer effektivt än de flesta antivirus-system.


Läs hela recensionen av Webroot SecureAnywhere här...


Som ledande Europeisk distributör av Webroot SecureAnywhere erbjuder WeCloud kvalificerad och personlig support med lång erfarenhet av externa säkerhetslösningar. Webroots plattform används av miljontals användare i hela världen och i Skandinavien har WeCloud levererat lösningen till mer än 2.000 partners och slutkunder. Bland WeClouds kunder finns både privata, statliga och kommunala verksamheter i alla storlekar. 


www.wecloud.se

info@wecloud.se