tisdag 20 september 2016

När oturen är framme

Under förra året noterades mer än 140 miljoner nya virus. Det betyder i genomsnitt cirka 16.000 nya virus varje timma - dygnet runt! Inga antivirusprogram vågar lova 100% detektering och risken är stor att du någon gång kommer drabbas av en infektion som initialt inte stoppas av ditt antivirusprogram. Med Webroot SecureAnywhere skyddas dock dina system även mot nya virus som ännu inte identifierats. Skulle oturen vara framme erbjuder Webroot kostnadsfri hjälp att analysera en infektion och hjälpa dig att rensa bort den.

Om din dator skyddas av Webroot SecureAnywhere körs alla okända filer i "monitor mode" tills de har bedömts som ”godartade”. Så länge en fil är "okänd" begränsas dess åtkomst till kritiska funktioner som t.ex. kernel memory och systemprocesser. Eventuella förändringar som orsakas av okända filer övervakas och loggas av Webroot SecureAnywhere. Denna metod tillåter att filer, som i efterhand klassas som skadliga, kan rensas bort samtidigt som de förändringar som orsakats av filen kan återställas.Infekteras ditt system med ett nytt virus som vid tillfället för infektionen ännu inte var känt av någon antivirusleverantör kommer Webroot SecureAnywhere normalt automatiskt rensa bort infektionen så fort det nya viruset fått klassificeringen "dålig". Men om oturen skulle vara framme och de automatiska uppstädnings-funktionerna av någon anledning inte fungerar erbjuder Webroot kostnadsfri konsultation och hjälp med att manuellt desinfektera dina system.

Kostnadsfri hjälp från Webroot Malware Removal Team
Webroot Malware Removal Team erbjuder kostnadsfri hjälp med upprensning av infektioner dygnet runt. Webroots supportsystem har optimerats för att ge dig snabbast och bästa möjliga hjälp. Processen kan kräva flera kontakter med Webroots Malware-analytiker som alltid strävar alltid efter att tillhandahålla tydliga svar och instruktioner på kortast möjliga tid.

För att tillgå kostnadsfri hjälp med upprensning, klicka här. Ange den e-postadressen som du använder när du loggar in till din Webroot-portal. Uppge så mycket information som möjligt om symptomen som får dig att misstänka att ditt system är infekterat under sektionen Send another message. I drop-down menyn Please help by categorizing your issue väljer du "Threat - Virus/Spyware Infection". När du fyllt i formuläret klickar du på Send to Webroot Support.

Läs också: 


www.wecloud.se
info@wecloud.se