onsdag 9 november 2016

Zscaler stoppar angrepp mot 71 nya säkerhetshål

Zscaler har proaktivt utvecklat skydd för attacker mot 71 nyupptäckta sårbarheter i Internet Explorer, Microsoft Edge, Graphics Component, Kernel-Mode Drivers, Windows Registry, Microsoft Office, Windows Diagnostic Hub, Adobe Flash Player och Adobe Reader.

WeClouds webbsäkerhetslösning från Zscaler analyserar allt innehåll i den data som hämtas från webben och bedömer det genom flera olika jämförelser och beteendeanalyser. Skanningen av http/https sker i realtid och skyddar användare och system, oavsett var de kopplat upp sig, genom att styra trafiken via någon av skannings-noderna i det globala säkerhetsnätverket.

Zscaler samarbetar med Microsoft via MAPP-programmet och har proaktivt implementerat skydd mot 71 nya sårbarheter som ingår i Microsofts och Adobes security bulletins. Som medlem i Microsoft MAPP får Zscaler information om säkerhetsproblem från Microsoft och Adobe innan de offentliggörs via de månatliga säkerhetsuppdateringarna. Det avancerade skyddslagret används för att blockera zero-day-hot som utnyttjar nyupptäckta sårbarheter och inkluderas i Zscaler Advanced Behavioral Analysis.

Microsoft har släppt säkerhetsuppdateringar som täpper till 23 sårbarheter i Internet Explorer Microsoft Edge, Microsoft Windows, Microsoft Office, Skype for Business, Silverlight, och Microsoft Lync.

Adobe har släppt säkerhetsuppdateringar som täpper till 48 sårbarheter i Adobe Flash Player och Adobe Acrobat. Uppdateringar hantera kritiska sårbarheter som skulle kunna göra det möjligt för en angripare att ta kontroll över den drabbade datorn.

www.wecloud.se
info@wecloud.se