måndag 19 december 2016

Webroot SecureAnywhere bästa antivirus 2016

WeClouds molnbaserade endpoint protection, Webroot SecureAnywhere, listas som årets bästa antivirusprodukt för företag av PCMag. Tidningen har under det gångna året utvärderat hundratals Software-as-a-Service-lösningar.

PCMag är en av de största tidskrifterna när det kommer till recensioner, produkttester och tekniknyheter. PCMag är kända för sin testavdelning PC Labs som är en av de äldsta i branschen och publicerar mer än 2.000 produktrecensioner varje år.


I tidningens nya lista över de bästa SaaS-lösningar för företag år 2016 representerar Webroot SecureAnywhere årets bästa antivirusprodukt. Ta del av hela listan här.


Som ledande Skandinavisk distributör av Webroot SecureAnywhere erbjuder WeCloud kvalificerad och personlig support med lång erfarenhet av externa säkerhetslösningar. Webroots plattform används av miljontals användare i hela världen och i Skandinavien har WeCloud levererat lösningen till mer än 2.500 partners och slutkunder. Bland WeClouds kunder finns både privata, statliga och kommunala verksamheter i alla storlekar. 

www.wecloud.se
info@wecloud.se