torsdag 12 januari 2017

Smarta Webroot-rapporter för MSP-partners

Den senaste uppdateringen av Webroot Global Site Manager, ett verktyg för återförsäljare av Webroot, introducerar 26 nya rapporter som ger samlad information om hela kundbasen.

Med de nya funktionerna i Webroot Global Site Manager finns nu två alternativ i rapport-fliken: "Scheduled" och "On-demand". On-demand-rapportering omfattar alla kunder som den inloggade administratören har tilldelats rättigheter för. Administratören kan också välja ut specifika kunder via en rullgardinsmeny. On-demand-rapporterna är utvecklade för att snabbt kunna ge nyckelinformation om mjukvaruversion, licenser, enhetsstatus och mycket mer. 

Här finns 26 nya on-demand-rapporter finns tillgängliga och kan i realtid visas på skärmen. All presenterad data är klickbar och ger möjlighet att gräva ner i informationen för att ta fram mer detaljer.

SecureAnywhere Endpoint Protection är ett banbrytande och modernt malware-skydd. Genom att kombinera innovativ matchning av fil-mönster och beteende-analys med kraften i cloud computing kan SecureAnywhere stoppa både kända hot och förhindra okända zero-day-attacker mer effektivt än något annat antivirus-system.

Uppdateringen är tillgänglig för all MSP-partners fr.o.m. 5:e januari 2017.

www.wecloud.se
info@wecloud.se