torsdag 2 februari 2017

Nyheter i WeCloud Email Security

WeCloud Email Security, ett system för e-postsäkerhet, antispam, antivirus och kontroll för e-postflödet, utökas i och med den nya uppdateringen med flera unika funktioner som ytterligare förbättrar och förenklar kvalité och funktionalitet i systemet.

WeCloud Email Security är en av Skandinaviens ledande lösningar för e-postsäkerhet och garanterar att alla datacenter där e-post och kundinformation behandlas finns inom Sveriges gränser.


De nya funktionerna, som introducerades den 12:e februari, innehåller bland annat regelverk för utgående e-post som låter administratören begränsa vilka filtyper som får skickas ut och förbjuda specifika mottagare. Dessutom tillkommer nya funktioner för misstänkt utgående spam som kan uppmärksamma både administratör och avsändare om utgående e-post som liknar spam.Om en användares e-postmeddelande misstänks vara spam ombedes avsändaren att bekräfta att meddelandet inte är skapat av en spambot eller hackare via en länk i notifikationen som skickas i realtid till den ursprungliga avsändaren.


Nya säkerhetsfunktioner ger möjlighet att identifiera och stoppa krypterade filer som inte kan analyseras av WeClouds antivirussystem, och låter administratören förhandsgranska sådana e-postmeddelanden.

Anpassad åtkomst till förhandsgranskning av både arkiverad e-post och misstänkt spam ger nu möjlighet att bland annat dölja meddelandetexten men fortsatt kunna granska ett e-postmeddelandes header.

En komplett lista på samtliga nya funktioner finns här!

Uppdateringen är schemalagd till söndagen den 12:e februari. Kontakta gärna WeCloud Support om du har frågor runt de nya funktionerna eller vill ha hjälp med att konfigurera tjänsten.

Läs också: