torsdag 9 februari 2017

WeCloud Partner Roadshow 2017


Välkommen till WeClouds kostnadsfria seminarie för återförsäljare och MSP's. Vi berättar om hur du med hjälp av molnbaserade säkerhetslösningar kan hjälpa dina kunder att skydda sig från de växande problemen med e-postbedrägerier och ransomware. 

Passa på att träffa WeCloud i Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn! Ta del av de senaste nyheterna om e-postbedrägerier, ransomware och smarta tips om hur du som IT-partner kan hjälpa dina kunder att effektivt skydda sig mot de nya hoten.


14:00 - Så skyddar du dina kunder från e-postbedrägerier
WeCloud berättar om utmaningarna med VD-bedrägerier och förfalskad e-post. Vi visar hur enkelt det är att förfalska e-postadresser, och hur du med hjälp av DNS och SPF-records kan förhindra att dina kunders domännamn används av obehöriga. Du får praktiska tips om hur du upprättar och verifierar SPF-records för dina kunders domäner.

14:30 E-postsäkerhet för återförsäljare & MSP's

Se hur WeCloud's starka e-postsäkerhetstjänst kan "brandas" och anpassas för att passa dina kunder. Vi berättar också om fördelarna WeClouds partnerprogram och stöd till återförsäljare.

14:45 Paus

Vi serverar kaffe & smörgås. Passa på att mingla med representanter från Webroot och WeCloud!

15:00 Hantera Endpoint Security för många olika kunder

Webroot berättar om stordriftsfördelar och hur säkerheten kan effektiviseras med hjälp av Webroot's smarta partner-portal som låter dig managera och upprätta nya kunder i realtid.

15:45 Webroot's Next-Generation-Strategi för ny och okänd Malware

Webroot's John McLaughin diskuterar SecureAnywhere's innovativa teknik som hanterar modern ransomware och annan malware. Vi presenterar också kalla fakta från Webroots senaste SMB Threat Report.

Seminariet avslutas kl. 16:30 men WeCloud bjuder gärna på förfriskningar och mingel för den som är intresserad av att stanna en stund.


Anmäl dig här!

Stockholm - 29:e Mars
Scandic Continental - Vasagatan 22 - 14:00

Göteborg - 30:e Mars

Scandic Europa - Nils Ericsonsgatan 21 - 14:00

Köpenhamn - 31:e Mars

Scandic Copenhagen - Vester Søgade 6 - 14:00

www.wecloud.se
info@wecloud.se